¨ Autoværksted i Århus | Service af luksusbiler | Carlounge ApS

Service

Service & Reparation

Hos Carlounge samarbejder vi med de bedste værksteder over hele landet, så vi sikrer at vores høje kvalitetsniveau også videreføres efter du er kørt ud over vores kantsten.

På samme adresse som Carlounge Aarhus ligger vor primære samarbejdspartner, Bosch Car Service VIBY (www.boschviby.dk).

Værkstedet er etableret i 1959 og er i dag drevet af 2. generation af familien.

 

Hvor meget er din bil værd?

Få et uforpligtende estimat af din bil her

Bilvurdering

BOSCH CAR SERVICE VIBY

Du finder her et værksted, som er fulgt med tiden og samtidig medlem af en værkstedskæde, som anses for at være en af de kæder i verden med højeste tekniske kompetence.

På værkstedet kan de udføre almindelig service opgaver, reparationer, dæksskifte osv.

Men værkstedet har en lang tradition for problembiler i alle afskygninger, hvad enten det er diesel- eller elsystemet der er fejl på.

Bosch Car Service VIBY har et team af erfarne mekanikere, men hver deres speciale, samtidig med at der sættes en ære i at uddanne nye, unge mekanikere til faget.

 

Tag endelig fat i værkstedet direkte:

www.boschviby.dk

Værkfører Steffen Bryndum

sb@boschviby.dk

Tel: +45 8741 8020

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til en snak om din næste drømmebil, eller om de mange leasingformer der kunne være fordelagtig for dig og dine behov.

Vi lever af at vejlede og guide vores kunder så de får endnu mere valuta for pengene, hvad enten du leder efter din nye leasing partner eller din nye bil.

Vi gør drengedrømme til virkelighed, men er også eksperter i at få konen godt ud af køre ;-)

 

Book et møde

Vil du ringes op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op snarest

Følg
Carlounge
på Facebook

17. aug

Nyd sensommeren i en af vores Cabrioleter der står på lager til omgående levering. Nyd dem - og se resten af vores udvalg på www.bilbasen.dk/brugt/...

Læs hele opslaget
18. maj

Er en bil bare en bil? ...Nej ikke hos os! En bil er familiens transportmiddel, med de fornødne bekvemmeligheder, hvor sikkerheden skal være i top...

Læs hele opslaget
15. apr

NB! NY PRIS + NÆSTE SERVICE INKL. AUDI A4 - 2,0 TDi 150 Sport Avant S-tr. 5d DAYTONA GREY - Super velholdt og velkørende! Skal sommerens køretu...

Læs hele opslaget
25. mar

"Vær sammen på afstand"... - Brug tiden i DRØMMEBILEN i stedet 🍾 Hos CARLOUNGE står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig i alle de attra...

Læs hele opslaget