Leasingbiler

Leasing af luksusbiler hos Carlounge

Flere og flere private såvel som erhvervsdrivende benytter sig i højere grad af leasing frem for at købe en bil – og det forstår vi hos CARLOUNGE udmærket. Leasing har nemlig mange fordele. For det første kan vi tilbyde høj kvalitet over hele linjen, uanset om du er på udkig efter en ny eller brugt luksusbil. Ved leasing af bil kan du slippe for bekymringer om, hvorvidt der følger uforudsete udgifter med bilen. Vi er din garanti i mange henseender, fordi vi sikrer, at du har en konkret aftale og en fast månedlig ydelse – og at du altid har en køreklar bil. Alle usikkerhederne ved at eje en bil er skrottet, når du leaser bilen.

Hos CARLOUNGE er fleksibilitet desuden et nøgleord, og derfor sørger vi altid for at finde en aftale sammen med dig, der passer præcist til dine behov. Uanset om det drejer sig om bilens egenskaber, køb af bilen efterfølgende, betalingsrater eller andet – vi har dig og dine ønsker i centrum, når vi indgår en leasingaftale. 

De forskellige typer af leasing

Ved de forskellige typer af leasing medfølger forskellige aftalekrav. Vi hjælper dig gerne med at finde den type, som passer dig bedst.

Vi kan bl.a. tilbyde følgende former af leasing af biler:

Der er fordele ved de forskellige leasingformer, og her er det vigtigt, at vi tager en indledende snak om, hvilke hensyn der skal tages hensyn til i din kommende aftale. Har du f.eks. kun brug for bilen i nogle måneder i løbet af et år? Eller har du brug for leasing af en bil, som du kan bruge både privat og erhvervsmæssigt?

Uanset hvilken type leasing du vælger, er du garanteret faste ydelser under hele perioden. Med større frihed har du også mulighed for at skifte bilen ud, hvis du vil prøve en anden model eller et andet mærke. Hos CARLOUNGE har vi kvalitetsmodeller fra bl.a. Audi, BMW, Mercedes og Porsche.

Lease din drømmebil hos os

Hos CARLOUNGE står vi klar til at imødekomme dine ønsker til billeasing. Uafhængigt af om du ønsker leasing af en luksusbil eller måske leasing af en brugt bil?

Vi har de bedste leasingaftaler til dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er bosiddende i Viby nær Aarhus, hvor vi dagligt tegner skræddersyede aftaler for kunder overalt i Danmark.

Hvor meget er din bil værd?

Få et uforpligtende estimat af din bil her

Få din bil vurderet

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til en snak om din næste drømmebil, eller om de mange leasingformer der kunne være fordelagtig for dig og dine behov.

Vi lever af at vejlede og guide vores kunder så de får endnu mere valuta for pengene, hvad enten du leder efter din nye leasing partner eller din nye bil.

Vi gør drengedrømme til virkelighed, men er også eksperter i at få konen godt ud af køre ;-)

 

Book et møde

Vil du ringes op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op snarest

Følg
Carlounge
på Facebook

28. jan

Det er altid en fornøjelse at sende glade kunder afsted med et smil på læben - hos CARLOUNGE sluttede ugen med aflevering af disse 3 skønheder. Tak...

Læs hele opslaget
23. mar

🔎Vi tager altid en udfordring op 💪🏼 Igennem adskillige måneder har vi ledt efter den HELT perfekte bil til en meget kræsen kunde. En masse ønsk...

Læs hele opslaget
10. mar

🎬15 minuts of fame 🎬 - Bil og fodboldstjerner,- whats not to like!🚗⚽️ Ronaldo Vs. Messi på DR Ultra ”Vi sagde ja til et par sjove timer, hvor d...

Læs hele opslaget
17. aug

Nyd sensommeren i en af vores Cabrioleter der står på lager til omgående levering. Nyd dem - og se resten af vores udvalg på www.bilbasen.dk/brugt/...

Læs hele opslaget