HVAD ER SÆSONLEASING?

Hos CARLOUNGE kan du tegne en aftale om sæsonleasing, hvis du kun bruger bilen i udvalgte måneder. Det betyder med andre ord, at bilen kun er indregistreret i de måneder, der fremgår af leasingaftalen. Med større frihed i løbet af året kan du køre i den bil, du ønsker over de måneder, som passer dig bedst. Ofte tegner vores kunder en leasingaftale over minimum 6 måneder. Ved sæsonleasing er renteudgifterne ofte mindre, end hvis du f.eks. tegner en almindelig leasingaftale – netop fordi perioden er markant kortere.

Hos CARLOUNGE kan du både tegne sæsonleasingen som operationel og finansiel aftale, hvilket betyder, at du bestemmer, hvorvidt du vil købe bilen efter endt leasingperiode.

Cabriolet om sommeren – firhjulstrækker om vinteren

Ved sæsonleasing kan du drage fordel af ikke at skulle betale afgift alle måneder om året. Du kan køre cabriolet om sommeren – men slippe for at betale afgift på bilen i vintermånederne. På den måde betaler du ikke for, at bilen står i din garage, fordi du alligevel ikke kan køre i åben sportsvogn om vinteren. Du kan også med fordel lease en firhjulstrækker over vinteren, hvis du i højere grad foretrækker den bilmodel.

Det kan f.eks. også være, at du om sommeren ikke har behov for en bil, men at du i vintermånederne gerne vil kunne køre til og fra arbejde. Her er sæsonleasing er oplagt mulighed, hvor du kun betaler afgift i de måneder, hvor du faktisk har brug for bilen.

Vælg selv de aktive måneder

Med en sæsonleasing kan du selv vælge, hvilke måneder din aftale skal være aktiv. Du kan derfor uafhængigt af årstiderne vælge, hvornår du vil sæsonlease.

Hos CARLOUNGE tilbyder vi skræddersyede løsninger, som selvfølgelig har til hensigt at komme dig til gode. Vil du eksempelvis gerne betale afgifter over 12 måneder, til trods for at du kun kører i bilen i 6 måneder? Så kan du hos os tegne en skræddersyet leasingaftale, der matcher dine behov.

Hør mere om sæsonleasing

Kontakt os gerne, hvis du vil høre, hvordan vi kan tegne en sæsonleasing til dig.
Du er også velkommen til at besøge os på adressen i Viby nær Aarhus.
Tøv ikke med at kontakte os, uanset hvor i landet du er bosat – vi er landsdækkende.

....

Beregn byttepris

Book prøvetur