HVAD ER FLEXLEASING?

Flexleasing er en finansieringsmetode til dig, der gerne vil lease et køretøj uden afgift og selv bestemme betalingsintervallet for registreringsafgiften. I dag vælger flere og flere flexleasing, hvis de er interesserede i brugte biler, som har flere år bag sig og derfor forbundet med en vis risiko ved køb. Her er flexleasing en oplagt mulighed, fordi du selv bestemmer perioden, du ønsker at lease over. Du behøver derfor ikke betale hele afgiften som engangsbeløb, ligesom man gør ved køb af biler. Desuden er service inkluderet i prisen, så du kan være sikker på, at du får en god aftale med leasingen af en brugt såvel som en ny bil.

Flexleasing giver derfor dig derfor stor fleksibilitet og på samme tid en stabil finansieringsmetode, som sikrer, at der ikke dukker uforudsete udgifter op. Vi anbefaler i høj grad, at du tegner din leasingaftale i minimum 12 måneder, hvis du økonomisk vil have mest ud af aftalen.

Fleksible løsninger med flexleasing

Flexleasing er en stor fordel for både private og erhverv, der ønsker en fleksibel aftale, hvor der ikke er risiko for værditab. Du får fordelen af ikke at skulle hæfte for værditabet, fordi det udelukkende er bilens metalpris, som du afskriver på. På den anden side af leasingperioden står du derfor med en bil uden afgift. Du kan også nemmere skifte bil, hvis du ønsker det.

Med større frihed kan du med fordel skifte bil, som du ønsker. Du er ikke bundet på samme måde til bilen, når du tegner en flexleasingsaftale. Vi fortæller dig gerne nærmere om dine muligheder for leasing, når du kontakter os. Du er også meget velkommen til at besøge os på vores adresse i Viby nær Aarhus. Her hjælper vi dagligt kunder fra hele landet; geografi er ingen hindring for os. 

Sådan foregår flexleasing hos CARLOUNGE

Hos CARLOUNGE får du flere og bedre muligheder for at tegne den aftale, der passer bedst til dine krav og behov. Vi tilbyder nemlig skræddersyede løsninger til alle vores kunder. Vi er af den overbevisning, at ingen kunder har de samme behov. Derfor er fleksibilitet et nøgleord for os. Vi går heller aldrig på kompromis med kvalitet eller den gode service, som du vil opleve, fra første gang du kontakter os – til du står med en aftale i hånden.

Få et tilbud på flexleasing

Drømmer du om en ny bil, stor frihed og en fast månedlig ydelse?
Så er flexleasing formentlig noget for dig.
Kontakt os gerne, så kan vi tage en indledende snak om dine behov og ønsker til bil.

....

Beregn byttepris

Book prøvetur