HVAD ER PRIVATLEASING?

Hos CARLOUNGE kan du som privat person med fordel lease din næste bil. Der er mange gode grunde til at lave en aftale om privatleasing. Hvis du gerne vil vide præcis, hvad bilen kommer til at koste dig, er privatleasing en oplagt finansieringsmetode. Du får en fast månedlig ydelse, som du skal betale – ingen ubehagelige overraskelser kan dukke op. Bekymr dig mindre og lad os snakke sammen om en leasingaftale, der passer dig.

Ved privatleasing er du også garanteret, at du ikke kommer til at opleve værditab, som man ofte er udsat for ved køb og salg af biler. Ved en leasingaftale har du service af bilen inkluderet i den månedlige ydelse, og derfor har du altid en køreklar bil til rådighed.

Besøg os gerne på vores adresse i Viby nær Aarhus, hvor vi tegner aftaler til kunder fra hele landet.

Privatleasing baner vejen til drømmebilen

Hvis du har en bildrøm, som du har lagt på hylden pga. prisen for bilen, kan du med fordel overveje privatleasing. Ved leasing er registreringsafgiften en anden, end hvis du har købt bilen, og du kan derfor få store økonomiske fordele, når du leaser – og du kan bane vejen til at køre i din drømmebil.

Leasing er også en optimal løsning til dig, hvis du har svært ved at beslutte, hvilken af dine drømmebiler du ønsker at køre i. Her kan du gennem leasingaftalen nemmere skifte bil og derfor også afprøve alle de modeller, du drømmer om. Med færre penge bundet i bilen har du bedre mulighed for at skifte mening. Gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsrige bilmodeller og -mærker. 

Sådan foregår privatleasing hos CARLOUNGE

En privatleasing hos CARLOUNGE fungerer ved, at vi laver en forudbetaling af registreringsafgiften for dig. På den måde kan du sammen med os aftale i hvilket interval, du ønsker at betale registreringsafgiften tilbage. Derfor kan det også ofte betale sig at lease frem for at købe en ny bil. Som regel betaler du en førstegangsydelse, hvorefter det faste beløb pr. måned betales. Hos CARLOUNGE tilbyder vi skræddersyede aftaler, hvor vi sammen med dig tilrettelægger en aftale, der specifikt passer til dig og dine behov. Ved f.eks. leasing af luksusbil får du et overskueligt beløb pr. måned, så du aldrig bliver overrasket over den økonomiske post for din bil.

Få et tilbud på privatleasing

Vil du høre mere om vores privatleasing, er du velkommen til at kontakte os.
Vi står klar til at hjælpe – uanset hvor i landet du befinder dig.

....

Beregn byttepris

Book prøvetur