HVAD ER ERHVERVSLEASING?

Hos CARLOUNGE tilbyder vi erhvervsleasing, som er en af de mest almindelige former for leasing. Grunden til at mange benytter sig af denne form for leasing er primært, at leasingmetoden har rigtig mange fordele for erhvervsdrivende. Vi tilbyder erhvervsleasing på lige fod med vores andre former for flexleasing, hvor jeres virksomhed har mulighed for at få gavn af de økonomiske fordele ved leasingen.

Uanset om I er på udkig efter en eller flere firmabiler til jeres erhverv, kan vi hos CARLOUNGE tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til jeres behov. Med en leasingaftale hos os kan I få økonomiske fordele på samme tid med, at I ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Fordelene ved erhvervsleasing

Ved erhvervsleasing beregner man beskatningsgrundlaget på samme måde, som hvis I havde købt bilen. Derfor får I fordele ved betaling af registreringsafgift, hvor I selv kan opdele opkrævningen i rater, der passer til jeres behov. Leasingen af firmabilen giver også fordelen, at I har garanti for, hvor stor en udgift bilen kommer til at koste jer hver måned – og prisen er ofte betydeligt mindre ved erhvervsleasing.

En anden klar fordel er, at I har mulighed for at få fradrag fra jeres leasingydelse. Hos CARLOUNGE er vi ansvarlige for omkostningerne i forbindelse med bilen. Få derfor større økonomisk tryghed ved at vælge en leasingaftale hos os. En tredje fordel er selvfølgelig, at momsen kan trækkes fra. Drag fordel af leasing og få mere ud af jeres aftale.

Erhvervsleasing hos CARLOUNGE

Når du vælger at samarbejde med os, garanterer vi, at vi leverer en god service – uanset hvilke behov jeres virksomhed har. Fra vores placering i Viby nær Aarhus hjælper vi kunder i hele landet.

Vi vægter kvalitet og skræddersyede løsninger højt i alle vores samarbejder. I kan derfor være sikre på, at vi hjælper jer med at vælge den mest optimale og fordelagtige løsning.

Skræddersyet løsning til jeres virksomhed

Hos CARLOUNGE har I stor indflydelse på den løsning, som vi finder i fællesskab. I kan f.eks. bestemme, hvor lang en periode leasingaftalen skal trække sig over. Vi anbefaler dog, at en leasingaftale mindst varer et år – det vil i hvert fald kaste flest økonomiske fordele af sig.

Hos CARLOUNGE er du sikret en god service og firmabiler i høj kvalitet.

Hør mere om Erhvervsleasing

Skriv til os hvis du vil vide mere om, hvordan din virksomhed kan lease en firmabil uden afgift og dermed kun betale registreringsafgiften i det interval, I ønsker.

....

Beregn byttepris

Book prøvetur