HVAD ER SPLITLEASING?

Splitleasing er en form for flexleasing, som er meget fordelagtig, hvis du har brug for en bil, der skal bruges til både erhvervs- og privat kørsel. Nogle kender også splitleasing bedre under navnet deleleasing – men princippet er det samme. Ved splitleasing får du fordele af din leasingaftale og kan frit benytte bilen til både privat og erhvervsmæssig brug. Den største fordel ved leasing er naturligvis, at der er penge at spare ved beskatningen af bilen.

Ovenikøbet kan du med splitleasing få endnu flere fordele af aftalen. Kravet er dog, at du ikke bruger bilen til privat kørsel mere end 40 % af tiden. Faktisk bliver aftalen mere fordelagtig, jo mere du bruger bilen i erhvervsmæssige hensyn.

Fra vores placering i Viby nær Aarhus tilbyder vi splitleasing til kunder i hele Danmark. Kontakt os gerne, hvis du vil vide høre mere om vores muligheder inden for leasing.

Forskellen på splitleasing og flexleasing

Mange spørger om, hvad forskellen på flexleasing og splitleasing er. Faktisk er splitleasing en afgren af flexleasing, og her er forskellen netop, at man ved splitleasing har til hensigt at bruge bilen til både privat og erhvervsmæssig kørsel. På den måde bliver aftalen skræddersyet efter de hensyn, og derfor indebærer splitleasingen mere specifikke krav til andelen af de forskellige typer af kørsel.

Du kan få mere ud af din leasingaftale ved splitleasing, end hvis du f.eks. tegnede en flexleasingsaftale, hvor du udelukkende må benytte bilen til det ene eller det andet. Splitleasingen kombinerer de to former for kørselsbrug og har en påvirkning på udformningen af aftalen.

Splitleasing hos CARLOUNGE

Fordelene ved splitleasing er mange. Hos CARLOUNGE sørger vi for at skræddersy aftalen efter dine behov. Her laver vi to separate kontrakter; en der gælder til privat brug, og en der gælder for erhvervsbrug. Omkostningerne bliver så fordelt mellem den private bruger og virksomheden. På den måde kan du nemmere holde styr på, hvor meget du bruger bilen for i firmasammenhænge – og hvor ofte du kører privat. Vores biler fra CARLOUNGE er desuden alle udstyrede med en elektronisk kørebog og GPS, som gør det let for dig at registrere kørsel for henholdsvis dit erhvervsmæssige og private ærinder.

Hvis det er begrænset, hvor stort dit private kørselsbehov er, kan vi anbefale splitleasing. Her kan du bl.a. få mulighed for at køre i din drømmebil.

Hør mere om splitleasing

Besøg eller kontakt os gerne, hvis du vil vide nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

....

Beregn byttepris

Book prøvetur