HVAD ER OPERATIONEL LEASING?

Hos CARLOUNGE tilbyder vi forskellige former for leasingaftaler, herunder operationel leasing. Ved operationel leasing er du ikke forpligtet til at købe bilen ved endt leasingperiode. Det betyder derfor, at vi sørger for at tage ansvar for restværdien, når du er færdig med din leasingperiode. Du kan med andre ord slippe for at bekymre dig om, hvorvidt den aftalte pris er realistisk i slutningen af leasingen. Ved en operationel leasing får du derfor større frihed i din aftale – især ved ophøret af leasingaftalen.

Du kan både privat og i erhvervsmæssige sammenhæng lease en bil operationelt. Når du leaser din bil hos CARLOUNGE, har vi derfor ansvaret for bilen, når du kører den. Til gengæld betaler du hver måned et fast beløb. Når aftaleperioden har nået sin ende, er bilens 100 % vores ansvar. Slip for en masse mellemregninger og vælg en operationel leasing allerede i dag – så slipper du for at forpligte dig til køb.

Operationel leasing af luksusbiler

Ved andre leasingmetoder skal man ofte tage stilling til, hvilken værdisætning der gives til restværdien. Ved operationel leasing slipper du for denne risiko, og du kan nemt lease din drømmebil. Vi tilbyder bl.a. leasing af luksusbiler, så du kan udleve dine vildeste bildrømme – uden at risikere et økonomisk tab.

Vi har et bredt udvalg af luksusbiler hos CARLOUNGE. Her finder du f.eks. lækre og luksuriøse modeller fra Audi, BMW, Mercedes og Porsche. Operationel leasing er en stor fordel, når du påtænker at lease for en kortere periode. Du kan nemlig også her afbryde aftalen, hvis du vil ud før den aftalte tid. På den måde er der frihed til at forfølge de største drømme om luksusbiler.

Sådan fungerer operationel leasing hos CARLOUNGE

Hos CARLOUNGE skræddersyr vi altid den operationelle leasing efter dine ønsker og behov.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en skræddersyet operationel leasing? Så kontakt os gerne. Vi er bosat i Viby nær Aarhus, men hjælper gerne kunder overalt i landet.

Høre mere om operationel leasing

....

Beregn byttepris

Book prøvetur