BRUGTE LUKSUSBILER FRA EKSKLUSIVE BILMÆRKER

Ønsker du dig at køre rundt i din egen luksusbil fra nogle af de bedste bilmærker på markedet? Hos CARLOUNGE kan du købe brugte biler fra eksklusive bilmærker, som alle er i god stand og kan købes til en attraktiv pris. Ved køb af en brugt bil kan du spare en masse penge og oveni få den samme køreglæde på grund af det flotte design og detaljerne i din lækre brugte bil – akkurat ligesom hvis den havde været ny.

Vi er overbevist om, at en brugt bil fra vores udvalg af populære luksusbilmærker ikke bliver mindre eksklusiv fordi den er brugt. Du får til gengæld utroligt mange flotte detaljer, udstyr og design for mindre penge. Det synes vi er en god handel. Du finder vores sortiment af lækre brugte biler i 8260 Viby J nær Aarhus – tag et kig indenfor i vores showroom og bliv inspireret til din kommende drømmebil.

De bedste bilmærker finder du hos CARLOUNGE

Hos os finder du et bredt sortiment af brugte luksusbiler fra mærkerne Mercedes, Audi, Porsche, BMW, Land Rover, Jaguar, Volvo og Tesla. Er der ikke en model hjemme som du er forelsket i, kan vi med sikkerhed skaffe den til dig. Er du i tvivl om hvilket bilmærke der passer bedst til din stil og personlighed, kan du læse om dem herunder:

De fire tyske spitzenklasse mærker: Mercedes, Porsche, BMW og Audi
Disse fire mastodonter fra Tyskland er indbegrebet af hvad der menes med en ”kvalitetsbil”. Med en Mercedes kan du opleve stor komfort og luksus når du kører i bilen – det gælder også dine passagerer. Derudover får du en bil der udstråler ægte pondus fra tag til understel. Vælger du at købe en brugt Porsche, er den det ideelle køb, hvis du ønsker oplevelsen af at køre i en bil i verdensklasse, hvad end du vælger en high-end sportsmodel eller en tungere SUV.

Når der er tale om biler fra mærket BMW er der ingen tvivl – det er en af de luksusbiler med de bedste køreegenskaber. Taler du med en BMW-ejer vil du opleve en rustfri tilfredshed for denne tyske Liebling. Er du derimod til en lækker limousineoplevelse med god trækkraft, er det en brugt bil fra Audi som du skal kigge efter. Til fælles for alle fire brugte, tyske modeller er deres pålidelige ydeevne der er ligesom fra ny.

Find en robust eller slank model fra Storbritannien
Hos CARLOUNGE finder du to kendte britiske bilmærker: Land Rover og Jaguar. Begge lægger sig i hver sin ende af skalaen for design og køreoplevelse. Den robuste firhjulstrækker fra bilmærket Land Rover giver dig en fantastisk kombination af luksuskomfort, moderne bioteknologi og firhjulstræk. I den lette ende af skalaen har vi den slanke, hurtige Jaguar emmer af eksklusivitet og prestige. Med mærkets smukke silhuetter og fremragende køreegenskaber rangerer Jaguar iblandt de dyre bilmærker.

Den svenske ”jätte fine” Volvo og den amerikanske, elektriske Tesla
Når man hører ordet ”Volvo” tænker de fleste på de tre V’er: Villa, Volvo og Vovse. Volvo er blevet symbolet på det perfekte liv med familie og hjem – og dermed en god økonomi. Heldigvis skal du ikke gå fra hus og hjem når du køber en brugt Volvo fra os. Volvo er et af de gode bilmærker der scorer højt på design, komfort og (vigtigst af alt) sikkerhed.

Det er de færreste der har råd eller er forrest i køen til en af de high-end elektriske biler fra Tesla. Derfor kan du købe en brugt Tesla hos CARLOUNGE og opleve den smidige, sjove og nemme kørsel som følger med denne bil. Derudover er den en miljøvenlig, støjsvag og sikker bil fra et af de største bilmærker i den elektriske bil-kategori.

Få en god pris på en brugt luksusbil

Du behøves ikke at nøjes med at drømme om en lækker luksus bil. Derudover er du altid velkommen til at besøge os på adressen i Viby J og få en prøvetur – det er den bedste måde at finde ud af hvilket mærke der passer bedst til dig. Alle vores brugte biler er i høj kvalitet og stand, hvilket gør os til forhandler af de bedste brugte luksusbiler på markedet. Kontakt os i dag og få en god pris på din nye, brugte drømmebil.

Beregn byttepris

Book prøvetur