SERIØSE BILER TIL SERIØSE FORHANDLERE

Hos Carlounge har vi et godt øje for gode biler. Og vi forstår også, hvorfor det er lækkert at have en lækker bil. Og det er netop derfor, vi forhandler de fedeste mærker, og tilbyder dem til favorable priser, heriblandt: AudiBMWMercedesPorsche og Tesla – blot for at nævne nogle. Vi sørger for, at alle vores biler altid er i god stand, og at et besøg hos Carlounge altid er en god oplevelse. I vores showroom kan du nyde omgivelserne og slappe af, mens vi finder netop din bil!

Kvalitetssikret og kundeorienteret arbejde

Vi har altid et stort up-to-date udvalg af fede luksusbiler, så du kan finde netop den nyeste model af dit favoritmærke. Og skulle det være sådan, at vi ikke har bilen stående, så tøv ikke – den bestiller vi hjem! Vores brugte luksusbiler er en oplagt mulighed for at komme ud og køre på de fire hjul, du ønsker dig, men bare til en billigere pris. Vi tilbyder også forskellige typer leasing, hvor fleksibilitet altid er vores fokus, så du er sikker på, at dine behov er dækket. Og om du skulle du være på udkig efter en ny eller brugt luksusbil, så tilbyder vi den samme høje kvalitet over hele linjen.

Favorable priser

Hos Carlounge importerer vi bilerne fra Tyskland via vores tyske samarbejdspartnere, HHC Hamburg Cars GmbH, sådan at vi kan tilbyde endnu bedre priser end andre brugtvognsforhandlere. Den brede vifte af attraktive biler til favorable priser, som vi altid sørger for, er i god stand, gør et besøg hos Carlounge oplagt!

VÆLG BIL EFTER MÆRKE

Tidligere
Næste