Find din drømmebil hos Aarhus’ bedste luksus-brugtvognsforhandler

Det er ikke tit at ordene ”luksus” og ”brugt” går hånd i hånd, men hos CARLOUNGE er det en sandhed, at brugte luksusbiler stadig er eksklusive og i god stand, samt har en ydeevne som fra ny. Vi har øje for de gode og dyre bilmærker, som vi tilbyder til favorable priser. Hos os forhandles blandt andet mærkerne Audi, Mercedes, Jaguar og Tesla. Se udvalget af kendte luksusbilmærker nedenfor.

Vi finder din drømmebil

Hos CARLOUNGE har vi et opdateret udvalg af luksusbiler og går højt op i kundepleje. Hos os kan du få den nyeste model fra dit yndlingsmærke eller få bestilt den bilmodel hjem som du drømmer om, hvis du ikke forelsker dig i en bil i vores showroom. Vi importerer nogle af verdens største bilmærker fra Tyskland via vores tyske samarbejdspartnere, HHC Hamburg Cars GmbH, hvilket gør det muligt for os at tilbyde de bedste priser på markedet for brugtvognsforhandlere.

Favorable priser på eksklusive bilmærker

Dyre bilmærker behøver ikke koste dig en formue. Specielt ikke hvis du køber dem brugt. Du kan finde din favoritmodel fra et af de bedste bilmærker på markedet hos CARLOUNGE. Vores brugte luksusbiler er i fantastisk stand og ydeevnen er som fra ny. Forkæl dig selv med en bil fyldt med lækre funktioner og flot design, hvad end du er til en robust firhjulstrækker eller en slank hurtig sportsvogn. Vi har luksusbiler til enhver smag og vi har helt sikkert også en model for dig.

Køb eller lease en luksusbil

Du har mulighed for at købe en brugt luksusbil eller lease en ny. Ved at købe en brugt bil har du mulighed for at komme ud og køre i et dyrt bilmærke, men til en billigere pris. Er du derimod ikke klar til at købe bil, har du mulighed for at lease en. Hvis du vil køre i en luksusbil, er du velkommen til at besøge vores showroom i 8260 Viby J nær Aarhus, hvor vi, sammen med dig, finder lige præcis den kvalitetsbil som du går og drømmer om. Uanset om du er på udkig efter en ny eller brugt bil tilbyder vi samme høje kvalitet og kundesupport.

VÆLG BIL EFTER MÆRKE

Previous slide
Next slide

Beregn byttepris

Book prøvetur