STORT UDVALG AF BRUGT AUDI

De ikoniske tyskproducerede biler er ikke til at tage fejl af. Deres design, kvalitet og tryghed er altid i topklasse, som gør en Audi til et lækkert valg for enhver bilentusiast.

 
 

De tidløse designs og det ikoniske mærke oser af luksus, og har længe været et tegn på prestige. Hos Carlounge har vi et stort udvalg af brugte Audi biler, sådan at du kan få hænderne på rattet på din drømmebil, og komme ud og køre i rigtig luksus. Om det er en Audi A6, A7, eller E-Tron, så kan vi tilbyde dem til favorable priser. Hos Carlounge har vi et tæt samarbejde med HHC Hamburg Cars, som giver os en række fordele hvad angår tyske biler, herunder at vi kan tilbyde bilerne billigere end mange andre danske bilforhandlere.

Leasing af Audi

Det kan være ret så dyrt at købe en ny eller brugt Audi – det ved vi godt. Derfor tilbyder vi vores kunder den geniale mulighed at kunne lease en Audi hos os. Vi tilbyder forskellige former for leasing, så du altid kan finde en aftale, der passer dig. F.eks. tilbyder vi flexleasing, der er en favorit, da det er en fed, fleksibel løsning på din leasingaftale hos os. Med flexleasing af din Audi hos os, kan du selv bestemme dine betalingsintervaller af registreringsafgiften, og komme ud at køre i en splinterny leaset Audi, uden at skulle tænke på risikoen, der f.eks. kan følge med ved en brugt Audi. Vi tilbyder en skræddersyet løsning til din leasing af Audi biler hos os, som altså er en sikker, fleksibel og stabil finansieringsmetode, så du får det optimale ud af aftalen.

Find din Audi hos os

Hos Carlounge er vi mere end glade for at kunne hjælpe og rådgive dig med at finde netop din bil. Derfor lytter vi altid nøje til vores kunder, og har altid fokus på kvalitet og seriøst arbejde. Vi tager altid dine behov som kunde seriøst, og om det er en leasingaftale eller en brugt luksus Audi, du skal have, så sørger vi altid for den samme entusiastiske indsats med vores kunder. Vi lægger en dyd i, at vi sammen kan arbejde mod en fleksibel løsning, der altid er økonomisk realistisk og favorabel.

Modeller

SQ5 | Q7 | A6 |

Beregn byttepris

Book prøvetur