BRUGTE AUDI BILER

Audi biler er de ikonisk tyskproducerede luksusbiler som kan genkendes på deres design og kvalitet, samt topklasse sikkerhed. Derfor er Audi et godt valg til enhver bilentusiast der er interesseret i at køre i en bil fra et af verdens eksklusive bilmærker.

 
 

Derfor skal du vælge en Audi

Audis kerne-filosofi er: “Smukke designs, avanceret teknologi, intelligens og førende performance i alle detaljer, samt ingen kompromis med kvalitet”. Hermed har Audi sat barren for hvad en luksusbil skal være. Vælger du en eksklusiv bil fra Audi vil du uden tvivl opleve en følelsesmæssig respons på bilens design, da designerne ved Audi er ekstremt detaljeorienterede. Der er tænkt over enhver linje, kurve og detalje som alle er med til at skabe bilens helhedsudtryk, som er yderst æstetisk.

Du skal vælge en lækker bil fra Audi hvis du ønsker overlegen performance og imponerende design indeni såvel som udenpå. Placeringen af de forskellige mekanismer er placeret belejligt og du vil opleve en utrolig komfort i bilens lækre sæder. Derudover får du en masse teknologi og gadgets når du vælger en Audi-bil, alt sammen med formålet, at det skal være og blive nemmere at køre bil.

Der kommer forskellige størrelser Audi. Går du efter en stor Audi skal du som regel kigge efter de modeller med det højeste tal. Bogstaverne i Audi-modellerne viser dig hvilken biltype: A-modellerne er som regel hatchbacks eller sedaner og Audi Q-bilerne er SUV’ere. S-modellerne er sport (RS er ”racing sport”) og R-Audi’erne er biltypen roadster. Der er selvfølgelig mange andre biltyper, hvilket vi gerne vil hjælpe dig med at finde hoved og hale i til en samtale om din drømmebil.

Audi A5 er populær på grund af dens størrelse der stadig har et rummeligt og flot interiør. Dette er luksusbilen til dig der ikke ønsker et stort monster af en bil. Hvis du derimod er til en større bil der skal kunne rumme familien, er det en SUV du skal vælge – her er der blandt andet Audi Q7 som også er en elektrisk variant fra Audi (som også går under navnet ”E-Tron”). Audi Q-modellerne scorer højt på teknologi og sikkerhed, uden at gå på kompromis med kerne-filosofien.

Køb brugte Audi biler

Fordelen ved at købe dyre biler brugt er først og fremmest, at du får din drømmebil til færre penge. Heldigvis for dig så sørger vi for at bilens stand er i topklasse og at din køreoplevelse vil blive i topklasse selvom du ikke køber fra ny. Vi har et stort udvalg af Audi modeller og skaffer gerne den model du vil have hjem fra vores samarbejdspartnere – hvad end det er en Audi A6, A7, SQ5 eller E-Tron.  

Leasing af nye Audi biler

Hos CARLOUNGE er vi godt klar over, at en ny bil fra bilmærket Audi ligger i en prisklasse, som ikke alle kan eller vil følge med i. Derfor tilbyder vi vores kunder den geniale mulighed at kunne lease en ny Audi hos os. Vi har forskellige former for leasingaftaler, hvilket betyder at der garanteret er en aftale som passer til dig og dine behov. De typer leasing du kan få hos os er blandt andet flexleasing, splitleasing, erhvervsleasing. Når du leaser en bil, er du udover de risici der følger med ved at eje bil. Hos os får du også service som en del af alle leasingtyper.

Spørgsmål omkring vores Audi biler

Vi har et forholdsvis stort udvalg af Audi-modeller, men skulle du sidde med en efterspørgsel på en model vi ikke har i vores online sortiment, vil vi gerne hjælpe dig med at skaffe den hjem. Ring til os på telefon 71 200 900 eller send en mail til info@carlounge.dk. Vi ser frem til at tale med dig om hvilken bil du drømmer om og til at hjælpe dig med at få denne drøm til at gå i opfyldelse.

Modeller

sq7 | Q7 | A6 | SQ5 |

Beregn byttepris

Book prøvetur