BRUGTE BMW BILER

En BMW er tysk luksus i topklasse. Her er der taget højde for de små detaljer og hver enkelt bil er bygget med rendyrket passion for biler og motorer. En BMW er lig med tysk perfektionisme og giver rendyrket køreglæde til alle der sætter sig ind bag rattet.

 
 

Derfor skal du vælge en BMW

Bilmærket BMW har siden 1960erne været populært og succesfuldt, hvilket har stadfæstet mærket som nutidens verdens førende bilmærke. Det er gang på gang påvist via tilfredshedsundersøgelser af BMW-ejere, at der er en solid tilfredshed med BMW-biler. Når du vælger en bil fra BMW, får du en køreoplevelse der er fokuseret på føreren og som tilbyder funktionalitet på højt niveau, samt har et ekstraordinært og innovativt design.

Designet og kendetegnene ved en BMW-bil er den todelte grill på bilens front, de L-formede baglygter og de rene linjer. Der er lagt vægt på funktionalitet, teknologi og design der alt sammen respekterer det ikoniske brand og de traditioner der er forbundet med BMW. Innovation må aldrig gå ud over funktionalitet, hvilket er tydeligt når du sætter dig ind i en bil fra dette luksusbrand.

Hvorfor vælge en BMW? Med en luksusbil fra BMW får du en af verdens mest populære biler og kommer med i klubben af ”tilfredse BMW-ejere”. Du får en fantastisk køreoplevelse i en status-bil, hvor du er sikret en kvalitetsgaranti og gnidningsfrie køreegenskaber og -funktioner. Alt glider bare lettere når du kører i en bil fra BMW.

Køb brugte BMW biler

Hos CARLOUNGE har vi et lækkert udvalg af brugte BMW-biler. Fordelen ved at købe en brugt BMW er at du får en bil fra et eksklusivt bilmærke men til en lavere pris end hvis den var ny. På denne måde gør vi det muligt for dig at få den bil du altid har drømt om. Hos os kan du finde X-modeller med firhjulstræk såsom BMW X5, X5 og X7 eller sporty modeller som BMW 530D. BMW har biltyper til enhver smag og behov, hvilket du også kan se iblandt vores udvalg online og i vores showroom. 

Leasing af nye BMW biler

Du kan selvfølgelig også finde de nyeste BMW-modeller hos CARLOUNGE. Disse har du mulighed for at lease til en fornuftig pris. Vi tilbyder en række forskellige leasingtyper hvor iblandt den mest populære er flexleasing. Denne leasingtype er, som navnet angiver, utrolig fleksibel og er oplagt til dig som gerne vil køre luksus-BMW, men også tænker økonomisk. Her bestemmer du nemlig selv betalings-intervallerne af registreringsafgiften. På denne måde er du sikret, at der ikke dukker uforudsete udgifter op. Leasingperioden bestemmer du selv og service er inkluderet i prisen.

Spørgsmål omkring vores BMW biler

Vores udvalg af BMW biler omfatter både firhjulstrækkere og stationcars. Skulle du sidde og savne en bestemt model, er du velkommen til at ringe til os på telefon 71 200 900 til en uforpligtende samtale om hvad muligheder der er, for at vi kan skaffe din drømmebil hjem til dig. Har du ikke tid til et opkald kan du også skrive din forespørgsel på mail og sende den til info@carlounge.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig ud på vejene i din yndlingsbil.

Modeller

X7 | X5 | M5 | 530d | 520d | 220d | 116d | X6 | iX3 | 320d |

Beregn byttepris

Book prøvetur