BRUGTE JAGUAR BILER

Når du køber en Jaguar køber du et stykke engelsk historie. Derudover får du en dynamisk bil der afspejler virksomhedens unikke karakter hvor både sikkerhed, nyskabelse og smukt design er i fokus. Med en Jaguar er du sikret absolut køreglæde.

 
 

Derfor skal du vælge en Jaguar

Jaguars tilgang til skabelsen af deres biler er drevet af passionen for nytænkning og sikkerhed, samt ønsket om en mere bæredygtig fremtid. Med en bil fra et af verdens mest eksklusive bilmærker, får du en dynamisk bil der afspejler Jaguars unikke karakter, hvor bæredygtighed, sikkerhed og personorienterede innovationer er hovedfokusset. Jaguar har formået at sammensætte ydelse og skønhed uden lige. Lige netop derfor er Jaguar et af verdens populære luksus bilmærker.

Jaguar har i dag sat alle kræfter ind på sikkerhed og bæredygtighed. Deres seneste innovationer inden for sikkerhed i Jaguar-biler gør, at du kan fokusere på køreturen med ro i maven. Derudover er de moderne biler udstyret med højteknologiske funktioner som hjælper føreren med alt fra baneskift, parkering og den berygtede blinde vinkel. Når Jaguar siger ingen ulykker, så mener de det. Derudover har Jaguar satset på elektriske og hybridbiler, hvor de stræber mod en CO2-neutral færdsel i fremtiden.

Hvorfor vælge en Jaguar? En bil fra Jaguar giver dig en luksusbil der har høj ydeevne og en bred vifte af teknologiske funktioner som fremmer en bedre køreoplevelse. Uanset om du er til den kompakte XE, en XF eller den luksuriøse sedan XJ er du sikret en køreoplevelse i særklasse. Ligeledes gælder F-type convertible. Derudover får du en del historie med Jaguar-brandet, som er i bilmærkets DNA selv i dag: Ydelse og skønhed på én og samme tid.

Køb brugte Jaguar biler

Det er ingen hemmelighed at Jaguar biler ligger i den dyre ende. Her betaler man for kombinationen af luksus, skønhed og høj performance. Du kan heldigvis få en brugt Jaguar med samme kvaliteter, men til en langt lavere pris hos os. Når du vælger at købe en brugt Jaguar fra CARLOUNGE sørger vi for at bilen er i god stand når du får den. Vi er fleksible og kan nemt finde en løsning på en brugt luksusbil der lever op til dine ønsker.

Leasing af nye Jaguar biler

Er det bag rattet på en splinterny Jaguar at dine drømme går i opfyldelse? Der også muligheden for leasing af nye biler hos os. Vi har en række forskellige leasingtyper hvor du blandt andet har mulighed for flexleasing, privatleasing og endda sæsonleasing, hvis du ikke mener at du bruger en convertible eller spors-model i de danske vintermåneder. Når du leaser en bil, undgår du de risici der følger med når man ejer en bil og derudover følger der service med i alle vores leasingaftaler.

Spørgsmål omkring vores Jaguar biler

Vi har som regel ikke Jaguarer hjemme i vores ”basis” sortiment, da Jaguarbilen er en ekstraordinær type bil, men bestiller dem hjem til vores kunder når der kommer efterspørgsler. Derfor vil du ikke altid kunne finde et udvalg af Jaguar-biler i vores showroom. Når det er sagt, er mulighederne for at finde din drømme Jaguar store da vi altid kan skaffe bilerne hjem. Har du en Jaguar du godt kunne tænke dig at købe brugt – eller en ny model du gerne vil lease, kan du ringe til os på telefon 71 200 900 eller sende en mail til info@carlounge.dk.

XJ |

Beregn byttepris

Book prøvetur