BRUGTE LAND ROVER

En britisk darling der giver dig en køreoplevelse med ekstraordinær trækkraft og luksus. De moderne Land Rovers indeholder brandets historiske kendetegn, men er udstyret med moderne teknologi og dynamisk design indeni og udenpå.

 
 

Derfor skal du vælge en Land Rover

Mangen til uovertruffen robusthed og alsidigt køretøj skal man lede længe efter. Land Rover skabte en bil der lever op til præmissen: sikkerhed i al slags terræn, og har arbejdet ud fra dette lige siden. Land Rover-bilernes råstyrke er ikke ensbetydende med at bilerne er tunge i vægtafgift. Land Rover fremstiller effektive aluminiums-karrosserier, fordi det holder længst. Derudover er der fokus på køreoplevelsen inde i bilerne, hvor blandt andet materialerne er nøje udvalgt.

Med en Land Rover får du luksus der ikke går på kompromis. De moderne modeller har en lang række detaljer og imponerende teknologi, som giver dig en fantastisk køreoplevelse. Du får en luksusbil med en ekstrem ydeevne, hvor firehjulstrækket gør dig i stand til at køre hvor end du vil. Bilernes design har klare tråde til den klassiske model fra 1940erne, men har fået en vindglat konstruktion som fungerer mere til almindelig vej, uden at det går ud over bilens egenskaber i hårdt terræn.

Hvis du har forelsket dig i den klassiske firhjulstrækker og dens historie er der ingen vej tilbage når du først har sat dig ind i en Land Rover. Der er noget ekstra specielt ved at køre i en stor og robust firhjulstrækker, hvor du kan mærke dens ekstraordinære trækkraft og behagelige interiør. Du kan nemt have familie (både de tobenede og firbenede medlemmer) eller hobby-udstyr med i bilen, hvilket gør Land Roveren til en alsidig luksusbil.

Køb brugte Land Rover biler

Hos CARLOUNGE har vi et bredt udvalg af brugte Land Rover biler til dig som gerne vil købe din favoritbil – bare billigere. Fordelen ved at købe en brugt Land Rover er, at du får en bil fra et eksklusivt bilmærke, men til en mindre og overkommelig pris. Du vil opleve den samme køreglæde og ydeevne som ved ny, da vores brugte Land Rover biler altid er i god stand. Vi sikrer dig at du kan komme ud og køre i din drømmebil.

Leasing af nye biler fra Land Rover

Du har også mulighed for at lease en splinterny Land Rover hos CARLOUNGE. En leasingaftale af en luksusbil er det perfekte alternativ, hvis du ikke kan eller vil betale én stor sum penge på én gang. Hos os kan du få flere forskellige leasingtyper, hvor vi kan tilpasse din aftale efter dine behov. Heriblandt har vi privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og flere. Med leasing får du service med i aftalen, uanset leasingtype, samt rådgivning fra os inden du vælger din nye drømmebil.

Spørgsmål omkring vores Land Rover biler

Sidder du og har spørgsmål til en model eller efterspørger du en Land Rover vi ikke har i vores sortiment online, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 200 900 eller send os en e-mail med din forespørgsel på info@carlounge.dk. Vi ringer dig gerne op, så vi kan tage en god snak om hvad dine muligheder er – og hvordan vi eventuelt kan skaffe den ønskede model hjem.

Beregn byttepris

Book prøvetur