STORT UDVALG AF BRUGTE MERCEDES BILER

Mercedes er kendt verden over for deres biler i topklasse, der vækker glæde hos enhver bilentusiast. Mercedes-Benz biler tilbyder særlig kørekomfort med lækkert udstyr, der oser af luksus.

 
 

Kvaliteten ved en Mercedes bil er altid garanteret, og mærket er anerkendt verden over for deres æstetisk tilfredsstillende designs og enestående komfort. Hos Carlounge har vi et stort udvalg af brugte Mercedes biler, så du kan opleve den samme høje kvalitet – men til billigere pris! De driftssikre biler, som Mercedes producerer, sørger for, at din bil har en lang levetid uden at skulle besøg værkstedet ofte. Det gælder selvfølgelig også de brugte Mercedes biler, vi tilbyder, der netop giver dig muligheden for at opleve drømmebilen, uden at det koster en bondegård!

Leasing af Mercedes hos Carlounge

En leasingaftale hos os muliggør, at du kan realisere din drøm om at køre rundt i den bil, du altid har drømt om. Med vores Mercedes modeller tilbyder vi flexleasing, som kan skræddersyes præcis til dine behov. Ingen kunder har samme behov, og derfor er fleksibilitet et nøgleord hos Carlounge. Flexleasing tillader dig at bestemme dine betalingsintervaller af registreringsafgiften, og du bestemmer helt selv perioden, du ønsker at lease din Mercedes i! Desuden er service inkluderet i vores flexleasingsaftaler, så du er altid sikker på en kvalitetssikret aftale med os. Flexleasing er altså for dig, der ikke vil bindes til bilen mere end nødvendigt og betale hele afgiften som engangsbeløb. Du er altså sikret mod værditab på din brugte (eller nye) Mercedes, eftersom du kun afskriver på dens metalpris!

Find din Mercedes hos os

Vores ønske er, at du kan finde din Mercedes helt uden problemer. Skulle du nogensinde efterspørge en Mercedes, vi ikke har på lager blandt vores fede udvalg, er det nemt klaret: Vi bestiller den bare hjem! Vi ser frem til at hjælpe dig med at få lavet den aftale, der passer lige til dig, og vores mål er altid at få dig ud at køre – billigere og bedre! Om du skal købe eller lease en ny eller brugt Mercedes, så sørger vi altid for det samme kundeorienterede og kvalitetsrige arbejde.

Beregn byttepris

Book prøvetur