BRUGT LUKSUS PORSCHE TIL GODE PRISER

Porsche biler er kendt for deres luksuriøse biler, der altid efterlader et stort indtryk. Siden den første Porsche blev bygget, har mærket taget bilentusiasterne med storm og stemplet sit aftryk på bilverdenen.

 
 

Det, der startede med at være lækre sportsbiler, er sidenhen blevet meget mere end det! Det anerkendte tyske bilmærke har nemlig produceret nye, innovative modeller hen over årene, der gør en Porsche endnu nemmere at få fingrene i. Hos Carlounge har vi et stort udvalg af brugte Porsche til gode priser. Alle bilerne er i glimrende stand, selvom de har køretimer på bagen. Med en brugt Porsche er du sikret den samme kvalitet og luksus, som mærket er kendt for at producere – men endnu billigere! Skulle en Porsche Cayenne eller en Porsche Cayman – eller en anden model, du går og tænker på – være din drømmebil, så sørger vi hos Carlounge for at hjælpe dig med at realisere den drøm.

Leasing af Porsche biler

Luksusbiler er ikke billige, men det betyder ikke, at det er umuligt for den almindelige dansker at få fingrene i en luksusbil som eksempelvis en Porsche. Ved at indgå en leasingaftale, kan du få realiseret din drøm om at køre i en luksusbil, uden at det koster et uoverskueligt stort beløb på én gang. Vi tilbyder nemlig flexleasing på alle vores brugte (og nye!) Porsche biler, der gør det klassiske og tidløse mærke lettilgængeligt for bilentusiasten, der søger nye højder. Det er genialt for dig, der ikke vil bindes til bilen mere end nødvendigt, og ikke vil betale hele afgiften som engangsbeløb. Med flexleasing kan du nemlig selv bestemme dine betalingsintervaller af registreringsafgiften, og du bestemmer helt selv over perioden, som du vælger at lease din Porsche i! Desuden er service inkluderet i vores flexleasingsaftaler, så du er altid sikker på en kvalitetssikret aftale med os, både når det gælder vores brugte og nye Porsche luksusbiler.

Vi finder den helt rigtige Porsche til dig

En Porsche Cayenne eller en Porsche Cayman? Hos os kan du finde lige den Porsche, du ønsker dig, og skulle den ikke være på lager, bestiller vi den simpelthen bare hjem! Vi rådgiver dig gerne i forhold til, hvilken leasingsaftale du bør indgå i, hvis det er det, du vil, alt afhængigt af dine behov. Om du skal købe en ny eller brugt Porsche, så sikrer vi den samme professionelle kundeservice. Vores ønske er at få dig ud at køre – billigere og bedre.

Beregn byttepris

Book prøvetur