ER DU PÅ UDKIG EFTER EN BRUGT TESLA?

Tesla er et mærke, der siden sin start har banet vejen for bæredygtige elbiler. De satte standarden ved at lancere den først elsportsvogn på markedet, og sidenhen har Tesla produceret massevis af modeller, der lover seriøs luksus og kvalitet, samtidig med at de er innovative og miljøvenlige.

 
 

Hos Carlounge har vi et lækkert udvalg af brugte Tesla biler, der sikrer dig den samme fede iøjnefaldende bil, som den splinternye – men til en billigere pris! Iblandt udvalget finder du f.eks. den skarpe Tesla Model 3, der med sit klassiske, lækre design vækker passionen i enhver bilentusiast. Samtidig er bilen udstyret med moderne teknologi, der giver føreren en helt unik køreoplevelse. Det gør Tesla til et yderst populært valg hos bilentusiaster. Drømmer du også om at blive ejer af en Tesla, hjælper vi dig meget gerne med at realisere denne drøm. Vi tilbyder både salg af brugte Tesla til gode priser og leasing af Tesla, så du ikke skal smide ét stort beløb af én omgang. Du kan læse mere om leasing af Tesla biler i afsnittet nedenfor.

Leasing af Tesla biler hos Carlounge

At lease en Tesla er et oplagt valg, hvis det ikke er økonomisk muligt for dig at købe en Tesla. Hos Carlounge synes vi ikke, at det skal stå i vejen for din drøm om at blive ejer af din drømmebil, og derfor tilbyder vi skræddersyede leasingaftaler, der er perfekt til dig, der drømmer om en luksusbil. En leasingsaftale eren genial måde at få fingrene i den Tesla, du ønsker dig, men med større økonomisk fleksibilitet! Vi tilbyder adskillige slags leasingsaftaler, såsom: flexleasingprivatleasingervhervsleasing m.m. Med en flexleasing kan du f.eks. undgå at betale hele afgiftsregningen i et enkelt beløb, og du er egentlig ikke bundet til bilen på samme måde, som du ellers kunne være. Du bestemmer selv i betalingsintervallerne for registreringsafgiften, og service er også inkluderet i leasingaftalen. At lease din Tesla er altså en sikker mulighed for at opleve en seriøs bæredygtig elbil, med stor frihed og en fast månedlig ydelse!

Køb eller lease en Tesla hos os

Hos Carlounge er vi mere end glade for at kunne hjælpe og rådgive dig med at finde netop din bil. Derfor lytter vi altid med åbne ører til vores kunder, og har altid øjet fikseret på kvalitet og seriøst arbejde. Vi tager altid jeres behov som kunder seriøst, og om det er en leasingaftale eller en brugt luksus Tesla, du skal have, så sørger vi altid for den samme entusiastiske indsats med vores kunder. Vi lægger en dyd i at skræddersy fleksible løsninger, der fungerer for vores kunder.

Modeller

Beregn byttepris

Book prøvetur